2109710977 6972105272 Κρήτης 5 - Ηλιούπολη Αττικής thxanthiotis@gmail.com
 
 
Ξανθιώτης Θεοφάνης
Θέρμανση - Κλιματισμός -  Ηλιακή Ενέργεια  - Εξοικονόμηση Ενέργειας - Φωτοβολταϊκά Συστήματα
 
 
 
 
ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ
 
 
 
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 

Η εταιρεια ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται από το 1989 στον τομέα της ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ με την εμπορία - μελέτη - εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων θέρμανσης. Διαθέτοντας στην Ελληνική αγορά αλλά και στα Βαλκάνια προϊόντα κορυφαίων εταιρειών όπως τα θερμαντικά αλλά και διακοσμητικά σώματα τον εταιρειών KORADO & BROTJE τους κορυφαίους λέβητες αερίου της VAILLANT & ARISTON τα μοναδικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης HAKATHER & RBM της αντλίες θερμότητας MITSUBISHI - NIBE - TRANE και τους μοναδικούς διεθνώς πατενταρισμένους εναλλάκτες θερμότητας Super Heater.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
 

Η εταιρεία μας ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται από το 1989 με ότι έχει να κάνει τον τομέα του κλιματισμού σε οικίες και επιχειρήσεις, όπως Συστήματα Κλιματισμού Mini VRF, Ημικεντρικό Επαγγελματικό Κλιματισμό και με Κλιματιστικά Μηχανήματα Inverter και αναλαμβάνει την τοποθέτηση, την εγκατάσταση και την συντήρησή τους, έτσι ώστε για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του κάθε πελάτη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
ΗΛΙΑΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
 

Η εταιρεία μας ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται από το 1989 με ότι έχει να κάνει με τον τομέα της ηλιακής ενέργειας με πείρα τουλάχιστον 30 χρόνια. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, την εγκατάσταση και την συντήρηση των ηλιακών συλλεκτών, τους ταμιευτήρες ηλιακής θέρμανσης και τους ηλιακούς ελεγκτες παρελκόμενα για συστήματα ηλιοθερμίας του σπιτιού σας.

Μετά από μία τέτοια επένδυση θα σας λυθούν τα χέρια και θα απαλλαχτείτε από τα έξοδα θέρμανσης που πληρώνετε, καθώς ότι θα έχετε πάντα ζεστό νερό και ζεστό σπίτι χειμώνα καλοκαίρι.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
 

Η εταιρεία μας ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ είναι η πρωτοπόρος εταιρεία που από το 1989 εφαρμόζει στην πράξη Συστήματα Διαχείρισης και Εξοικονόμησης Ενέργειας στην Θέρμανση - Κλιματισμό - Ζεστά Νερά Χρήσης δίνοντας την ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ & ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ κάθε Συστήματος από την Μικρότερη οικία μέχρι και το Μεγαλύτερο Κτίριο

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
 

Σας προβληματίζουν η ακριβές τιμές ρεύματος και το ενεργειακό κόστος;

Η ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ τώρα μέσα από ένα ευρύ φάσμα φωτοβολταϊκών συστημάτων μπορεί να σας δώσει την λύση. Ο ήλιος τώρα δουλεύει για εσάς και για την οικία σας και να αποπληρώσει το ρεύμα σας με την αυτοπαραγωγή. Μπορείτε πλέον να μηδενίσετε το λογαριασμό ρεύματος αλλά και να εξασφαλίσετε και επιπλέον κέρδος.

ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΩΝ μέσα από μια γκάμα ειδικών εξαρτημάτων που εντάσσονται αρμονικά στο περιβάλλον και κάνουν διακριτική την ύπαρξη των φωτοβολταϊκών στην στέγη σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Για οποιαδήποτε απορία ή προβλήματα αντιμετωπίζετε, η τεχνική υποστήριξή μας είναι σε θέση να σας καλύψει πλήρως. Αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα με τηλεφωνική και ιντερνετική υποστήριξη.
 
Περιοχές Εξυπηρέτησης 
ΑΤΤΙΚΗ / ΕΥΒΟΙΑ / ΒΟΙΩΤΙΑ / ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
     
   Κρήτης 5 - Ηλιούπολη
   Αττική
     
   6972105272
   2109710977