2109710977 6972105272 Κρήτης 5 - Ηλιούπολη Αττικής thxanthiotis@gmail.com
hero image
 
ΘΕΡΜΑΝΣΗ
 

 
 
Ξανθιώτης Θεοφάνης
Θέρμανση - Κλιματισμός -  Ηλιακή Ενέργεια
Εξοικονόμηση Ενέργειας - Φωτοβολταϊκά Συστήματα
 
Η εταιρεια ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται από το 1989 στον τομέα της ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ με την εμπορία - μελέτη - εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη συστημάτων θέρμανσης. Διαθέτοντας στην Ελληνική αγορά αλλά και στα Βαλκάνια προϊόντα κορυφαίων εταιρειών όπως τα θερμαντικά αλλά και διακοσμητικά σώματα τον εταιρειών KORADO & BROTJE τους κορυφαίους λέβητες αερίου της VAILLANT & ARISTON τα μοναδικά συστήματα ενδοδαπέδιας θέρμανσης HAKATHER & RBM της αντλίες θερμότητας MITSUBISHI - NIBE - TRANE και τους μοναδικούς διεθνώς πατενταρισμένους εναλλάκτες θερμότητας Super Heater.
 
 
 
 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ
 
 
 
 
Θερμαντικά Σώματα

Θερμαντικά & Διακοσμητικά Σωματα KORADO

Η KORADO είναι η πιο σύγχρονη ευρωπαϊκή βιομηχανία κατασκευής θερμαντικών σωμάτων, από τις μεγαλύτερες στον κλάδο της με έδρα στην ΤΣΕΧΙΑ. Διαθέτη υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι οποίες σε συνδυασμό με την Γερμανικων προδιαγραφών κατασκευή και ποιότητα, αξιολογούνται σήμερα ως η πιο συμφέρουσα λύση για τον Έλληνα αγοραστή.

 

BROTJE made in GERMANY

Τα θερμαντικά σώματα BROTJE δεν είναι απλά γερμανικής τεχνολογίας. Η BROTJE ξεκίνησε το 1925 την κατασκευή θερμαντικών σωμάτων. Το 1966 η BROTJE ως πρωτοπόρος καινοτομεί και πάλι με την κατασκευή θερμαντικών σωμάτων PANEL RADIATOR. το 1980 παρουσιάζει τα διακοσμητικά σώματα τύπου μπάνιου και την σειρά EXCELLENT.

Σήμερα η BROTJE συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά την παραγωγή ποιοτικών σωμάτων στο υπερσύγχρονο υψηλών προδιαγραφών εργοστάσιο της στο RASTEDE στην περιοχή της ΒΡΕΜΗΣ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ.

 

 

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Θερμικές Αποδόσεις

Οι αποδόσεις των θερμαντικών σωμάτων έχουν μετρηθεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές DIN 4704 στο πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης με κατοχύρωση στην Γερμανική επιτροπή προδιαγραφών με τους αριθμούς
Τύπος 11   3376 | Τύπος 22    3411 | Τύπος 33    3412

 

Κατασκευη

Τα PANEL KORADO & BROTJE έχουν κομψή και σταθερή κατανομή των ραβδώσεων ανα 33,3 χιλιοστά και κατασκευάζονται από χαλύβδινα φύλλα ψυχρής εξέλασης πάχους 1,25 χιλιοστά EN 10131 και συνοδεύονται από στηρίγματα τοίχου

 

ΒΑΦΗ

Γίνεται σύμφωνα με το DIN 55990 που περιλαμβάνει τα στάδια απολίπανσης, φωσφάτωσης, αντιδιαβρωτική προστασία 5 σταδίων και επικάλυψης με PRIMER ηλεκτρολυτικα ( μέθοδος που χρησιμοποιείται στην αυτοκινητοβιομηχανία), καθώς και ψησίματος στους 190 c, και ακολουθεί τελική ηλεκτροστατική βαφή με πούδρα χρώματος λευκού RAL 9016

Πίεση ελέγχου 13 bar | Πίεση λειτουργίας 10 bar

 

KORADO - BROTJE

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Ανυπέρβλητη ποιότητα κατασκευής 10 χρόνια εγγύηση

Άψογη εμφάνιση και μοντέρνος σχεδιασμός που επιτρέπει την αρμονική παρουσία σε κάθε χώρο

Καθαρίζονται πολύ εύκολα ,σε όλα τα μοντέλα η περσίδα και τα πλαϊνά καλυμματα αφαιρούνται εύκολα.

Χρησιμοποιούνται σε όλα τα συστήματα θέρμανσης με την ίδια απόδοση.

ΔΙΑΤΊΘΕΝΤΑΙ και ΣΩΜΑΤΑ ΜΕ ΕΠΙΠΕΔΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ και ΣΩΜΑΤΑ VENTIL
ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΧΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΧΡΩΣΗ

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ενδοδαπέδια Θέρμανση & Δροσισμός 

HAKATHERM - HAKA  GERODUR
Made in GERMANY

Το σύστημα θέρμανσης Δαπέδου & Δροσισμού HAKATHERM ακολουθεί όλες τις Νεότερες Γνώσεις πάνω σε τεχνικές θέρμανσης - δροσισμού Προσφέροντας :

  

Εξοικονόμηση Ενέργειας 

Επειδή χρησιμοποιεί νερό χαμηλής θερμοκρασίας που σημαίνει δυνατότητα εκμετάλλευσης όλων των διαθέσιμων πηγών ενέργειας

( Υγρά - Αέρια - Στερεά Καύσιμα , Αντλία θερμότητας , Ηλιοθερμία - κ.λ.π)

 

Ανεση 

Επειδή με το σύστημα αυτό πετυχαίνουμε ομοιόμορφη κατανομή της θερμοκρασίας και μπορούμε να εκμεταλλευτούμε άριστα όλο τον εσωτερικό χώρο.

 

Μεγαλη Ασφαλεια

Επειδή οι σωλήνες που χρησιμοποιούμε είναι υψηλής ποιότητας ( ΡΕ-Χc DD) κατασκευασμένοι με τις νέες Γερμανικές προδιαγραφές και πιστοποιημένοι από κρατικά ινστιτούτα ελέγχου ποιότητας.

Οι σωλήνες θέρμανσης HAKATHERM είναι από δικτυωμένο πολυαιθυλένιο με φράγμα οξυγόνου και παράγεται από υλικό με υψηλό μοριακό βάρος. Λογω της τεχνολογίας του 5-LAYER είναι κατάλληλος για ιδιαίτερα σκληρές συνθήκες.

 

Ασφαλης εφαρμογη

Η μορφόπλακα του συστήματος HAKATHERM με την ειδική επικάλυψη του φράγματος υδρατμών εξασφαλίζει ολοκληρωμένη θερμική και ηχητική μόνωση. Καθώς και η περιμετρική θέρμο-ηχομονωτική ταινία απορροφά όλες τις διαστολές του θερμομέτρου σε συνδυασμό με τους Διαστολικούς αρμούς μας εξασφαλίζουν την αποφυγή ρωγμών στο θερμομπετόν αλλά και στα υλικά των δαπέδων ( πλακάκια - μάρμαρα , κ.λ.π)

 

Κορυφαια Ποιοτητα

Ο σταθμός διανομής  και όλα τα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από επινικελωμένο ορείχαλκο και αποτελείται από συλλέκτη προσαγωγής και επιστροφής  με ρυθμιστικούς διακόπτες - ροόμετρα και ενσωματωμένους θερμοστατικούς διακόπτες που είναι κατάλληλοι να δεχτούν ηλεκτροθερμικές βαλβίδες για Αυτονομία ανά χώρο.

 

Κατασκευη μονο απο εξειδικευμενο συνεργειο μας. 

Τα συστήματα HAKATHERM τοποθετούνται από εξειδικευμένα συνεργεία μας με βάση τις δεδομένες τεχνικές προδιαγραφές. 

Η διάστρωση των σωληνώσεων πραγματοποιείται με απόλυτη ακρίβεια και πάντα με την μελέτη εφαρμογής. Όλα τα συστήματα καλύπτονται από θερμομπετόν με την προσθήκη βελτιωτικού γαλακτώματος.

 

Εγγυηση

Τα συστήματα Θέρμανσης -Δροσισμού HAKATHERM καλύπτονται με ΕΓΓΎΗΣΗ 10 ΕΤΩΝ .

 

XANTHIOTIS

The art of UnderFloor Heating

Τα συστήματα ενδοδαπέδιας που εγκαθιστούμε Παρέχουν:

* Γερμανικο Know - How

* Μελέτη από Διπλωματούχο μηχανικό

* Υψηλή ποιότητα κατασκευής

* Εγγύηση υλικών & κατασκευής

* Εγκατάσταση και service από έμπειρους επαγγελματίες.

Απο το1989....
Τεχνογνωσία, συνέπεια και 
επαγγελματισμός υψηλού  επιπέδου !!!

Αντλίες Θερμότητας

100% ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

100 % ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ - ΨΥΞΗ

100% ΚΑΛΎΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΆΛΛΟΝ

 

Οι ΑΝΤΛΙΕΣ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ αντλούν ενέργεια από την Φύση και με την συμβολή του ηλεκ. ρεύματος παράγουν Θέρμανση και Ψύξη.

Δεν αποτελούν νέα εφεύρεση αντίθετα από τις αρχές του 1950 υπάρχουν στην Ελλάδα αλλά και σε όλη την Ευρώπη, εφαρμογές σε χιλιάδες Μεγάλα κτίρια όπως Αεροδρόμια Νοσοκομεία κ.λ.π.

Σήμερα εξελιγμένες και με Νέες Τεχνολογικές Δυνατότητες  αποτελούν την ΙΔΑΝΙΚΗ ΛΥΣΗ για κάθε κτίριο.

Στην πραγματικότητα αυτή η εναλλακτική μορφή ενέργειας που στηρίζεται στην φύση διαθέτη Σημαντικά Πλεονεκτήματα. 

 

** Ποιοτική και Οικονομική Θέρμανση με λιγότερη κατανάλωση ενέργειας.

** Υψηλο επίπεδο ασφαλείας με Πολύ καλή απόδοση ειδικά σε κλίματα όπως της ΕΛΛΆΔΑΣ όπου δεν υπάρχουν ακραίες θερμοκρασίες.

** Εύκολη εγκατάσταση σε αντίθεση με τα συμβατικά συστήματα αερίου-πετρελαίου, ξύλου, πέλλετ όπου χρειάζονται χώροι Λεβητοστασίου, καμινάδα, γραμμές αερίου κ.λ.π. Μπορούν να τοποθετηθούν με μεγάλη ευκολία σε όλα τα προϋπάρχοντα συστήματα θέρμανσης - ψύξης νερού.

 

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ως προς το θέμα της οικονομίας οι αντλίες θερμότητας ανάλογα με το κλίμα και την περιοχή επιτυγχάνουν οικονομία μεγαλύτερη του 60%.

Γι’αυτό αποτελούν την κορυφαία επιλογή σήμερα για μικρούς και μεγάλους χώρους και για όλα τα κτήρια.

Η εταιρεία μας από το 1989 έχει πραγματοποιήση δεκάδες εφαρμογές σε μικρά αλλά και σε μεγάλα κτίρια σε όλη την ΕΛΛΆΔΑ.

Ρωτήστε μας για το μέγεθος και το είδος της αντλίας θερμότητας που χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Επισκεφθείτε την έκθεση μας στην Ηλιούπολη Αττικής αλ. Παναγουλη 12 η καλέστε μας στο 210 9710977.

Super Heater

Η ιδανικη λυση για πραγματικη αυτονομια και οικονομια
 
Η εναλλάκτες θερμότητας Super Heater έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν τις ανάγκες θέρμανσης κάθε σπιτιού άμεσα, γρήγορα, οικονομικά και με ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ 99,9%.
Για το σχεδιασμό και την κατασκευή τους απαιτήθηκαν πολυετής έρευνες και μεγαλες επενδυσεις σε ρομποτική τεχνολογία. Κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας υλικά πλήρως ανακυκλώσιμα και καταλαμβάνουν ελάχιστο χώρο, έχουν απεριόριστη αντοχή και εύκολη εγκατάσταση, ενώ κατά την λειτουργία τους οι εκπομπές NOX ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ.

Η εναλλάκτες Super Heater είναι ένα πλήρες συγκρότημα λεβητοστασίου προσυναρμολογημένο, όλος ο εξοπλισμός του είναι από επώνυμους ευρωπαίους κατασκευαστές και συνοδεύονται από ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ 2 ΕΤΩΝ.

Η εναλλάκτες θερμότητας Super Heater είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό προϊόν Διεθνώς κατοχυρωμένο και πατενταρισμένο απολύτως ασφαλές ,και εύχρηστο προϊόν, υπέρ υψηλής απόδοσης High Efficiency προσφεροντας 50% περισσότερη θερμική ενέργεια έναντι των άλλων παρόμοιων προϊόντων..

Με ένα Super Heater EXETE...

* 60% ΦΘΗΝΟΤΕΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ από ΟΛΑ τα ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

* ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ από ΑΕΡΙΟ και ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ μια και για ΠΑΝΤΑ

* ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

* Το ΚΑΘΑΡΟΤΕΡΟ & ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΤΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

Και ΑΚΟΜΑ....

7 ΦΟΡΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ
α. Βαθμός Αποδόσεις 99,9%
β. Μηδενικούς Ρύπους
γ. Χωρίς Καμινάδα - Δεξαμενή, κ.λ.π
δ. Χωρίς Κόστος Συντήρησης.
ε. Χωρίς άλλη μια ΔΕΚΟ στο κεφάλι σας.
ζ. Αθόρυβη Λειτουργία.
η. Μεγάλη ΑΣΦΑΛΕΙΑ & ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

Φυσικό Αέριο

ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ

 
 

Με τα συστήματα θέρμανσης αερίου απολαμβάνεται μέγιστη εξοικονόμηση και απόλυτη θερμική άνεση. Το φυσικό αέριο είναι το πιο καθαρό και λιγότερο ρυπογόνο συμβατικό καύσιμο. Η καύση του αφήνει ελάχιστα υπολείμματα, οπότε απαιτεί λιγότερη συντήρηση και εξασφαλίζει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής των συσκευών.

Δεν απαιτεί χώρο  αποθήκευσης και δεν χρειάζεται να προπληρώσετε για το καύσιμο, είναι άμεσα διαθέσιμο από το υπάρχον δίκτυο πόλης.

Εκμεταλλευτείτε τα οφέλη της θέρμανσης με φυσικό αέριο σε οικιακούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους επιλέγοντας ανάλογα με τις ανάγκες σας το σύστημα που αντιστοιχεί σε αυτές.

Η εταιρεία ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ, σας παρέχει μια πληθώρα επιλογών για να βρείτε το σύστημα που θα καλύψει όλες τις ανάγκες σας για την θερμική άνεση του χώρου σας.

Αντιπροσωπεύουμε τις μεγαλύτερες και Καλύτερες εταιρείες με παράδοση στην κατασκευή ποιοτικών προϊόντων με μακροχρόνια αντοχή, εταιρείες όπως το Γερμανικό γκρουπ VAILLANT και η PROTHERM ο Ιταλικός κολοσσός MTG ( ARISTON - CHAFFOTEAUX ) και φυσικά για επαγγελματικές εφαρμογές η κορυφαία Αγγλική SPACE RAY και η Γερμανική GOGAS.

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Για οποιαδήποτε απορία ή προβλήματα αντιμετωπίζετε, η τεχνική υποστήριξή μας είναι σε θέση να σας καλύψει πλήρως. Αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα με τηλεφωνική και ιντερνετική υποστήριξη.
 
Περιοχές Εξυπηρέτησης 
ΑΤΤΙΚΗ / ΕΥΒΟΙΑ / ΒΟΙΩΤΙΑ / ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
     
   Κρήτης 5 - Ηλιούπολη
   Αττική
     
   6972105272
   2109710977