2109710977 6972105272 Κρήτης 5 - Ηλιούπολη Αττικής thxanthiotis@gmail.com
 
 
Ξανθιώτης Θεοφάνης
Θέρμανση - Κλιματισμός -  Ηλιακή Ενέργεια  - Εξοικονόμηση Ενέργειας - Φωτοβολταϊκά Συστήματα
 
 
 
 

Από το 1989, η εταιρεία μας εμπορεύεται, μελετά, κατασκευάζει και τοποθετεί πρότυπα συστήματα Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού, Ηλιακής Ενέργειας, Φυσικού Αερίου και Ανανεώσιμων Μορφών Ενέργειας.

Η εταιρεία μας διαθέτει ευρύ φάσμα προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αισθητικής που κατασκευάζονται στα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια σε ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΏΠΗ και ΙΑΠΩΝΙΑ. Η  ποιότητα  των προϊόντων  μας διασφαλίζεται  πάντα κατά CE, ISO-9001, EUROVENT, DIN, TUV, GS, UL, EN315, ELOT.

 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 
Θέρμανση
Κλιματισμός
Ηλιακή ενέργεια
Εξοικονόμηση Ενέργειας
Φωτοβολταϊκά Συστήματα
beta
Θερμαντικά Σώματα

Θερμαντικά Σώματα

Η εταιρεία μας Ξανθιώτης αναλαμβάνει την τοποθέτηση και εγκατάσταση διακοσμητικών και θερμαντικών σωμάτων, με εξαιρετικό και μοντέρνο σχεδιασμό για κάθε σπίτι ή επιχείρηση.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Ενδοδαπέδια Θέρμανση

Η ενδοδαπέδια Θέρμανση είναι πλέον η πιο σύγχρονη λύση θέρμανσης στα νεόκτιστα ή και στα ανακαινισμένα σπίτια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Αντλίες Θερμότητας

Αντλίες Θερμότητας

Ανανεώσιμη πηγή ενέργειας με δυνατότητα θέρμανσης & ψύξης που δεν Απαιτεί Δεξαμενή - Καμιναδα με ΑΘΟΡΥΒΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ που δεν παράγει ρύπους και είναι η ιδανική λύση για Ενδοδαπέδια Συστήματα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Εναλλάκτες Θερμότητας Super Heater

Εναλλάκτες Θερμότητας Super Heater

Το Super Heater είναι ένα σύστημα λέβητα / εναλλάκτη θερμότητας όπου έχει προγραμματιστεί για να ανταποκρίνεται σε κάθε ανάγκη του καταναλωτή σε χαμηλές τιμές και με υψηλό δείκτη απόδοσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Φυσικό Αέριο

Φυσικό Αέριο

Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση, εγκατάσταση και την συντήρηση φυσικού αερίου του σπιτιού ή της επιχείρησής σας. Το φυσικό αέριο υπάρχει πλέον σε όλα τα σπίτια χάρη στα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Eξοικονόμηση Eνέργειας

Eξοικονόμηση Eνέργειας

Η εταιρεία μας ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται με ότι έχει να κάνει τον τομέα της εξοικονόμησης ενέργειας σπιτιών και επιχειρήσεων σε Θέρμανση, Κλιματισμό και ζεστά νερά χρήσης με τα συστήματα Κ.Π.Α.Δ.Ε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Κλιματισμός
Ηλιακή Ενέργεια
Φωτοβολταϊκα Συστήματα