2109710977 6972105272 Κρήτης 5 - Ηλιούπολη Αττικής thxanthiotis@gmail.com
hero image
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
 

 
 
Ξανθιώτης Θεοφάνης 
Θέρμανση - Κλιματισμός -  Ηλιακή Ενέργεια - Εξοικονόμηση Ενέργειας - Φωτοβολταϊκά Συστήματα
 

Από το 1989, η εταιρεία μας εμπορεύεται, μελετά, κατασκευάζει και τοποθετεί πρότυπα συστήματα Θέρμανσης, Κλιματισμού, Εξαερισμού, Ηλιακής Ενέργειας, Φυσικού Αερίου και Ανανεώσιμων Μορφών Ενέργειας. Η εταιρεία μας διαθέτει ευρύ φάσμα προϊόντων σύγχρονης τεχνολογίας, υψηλής ποιότητας, απόδοσης και αισθητικής που κατασκευάζονται στα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια σε ΕΛΛΑΔΑ, ΕΥΡΏΠΗ και ΙΑΠΩΝΙΑ.

Η  ποιότητα  των προϊόντων  μας διασφαλίζεται  πάντα κατά CE, ISO-9001, EUROVENT, DIN, TUV, GS, UL, EN315, ELOT. Με έμπειρους Μηχανολόγους Μηχανικούς  και εξειδικευμένα συνεργεία είμαστε σε θέση να προτείνουμε τις πλέον σύγχρονες, αξιόπιστες, οικονομικές και πρωτοποριακές λύσεις - υπηρεσίες για την πλήρη κάλυψη των καθημερινών και μελλοντικών αναγκών των πελατών μας. 

 
 
 
 
Η ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.
Για το λόγο αυτό, συνεχίζουμε να παρακολουθούμε το προϊόν μας και μετά την πώληση, παρέχοντάς σας συνεχή ενημέρωση και υποδειγματική τεχνική υποστήριξη ανά πάσα στιγμή.
Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία, την πείρα, την κατάλληλη υποδομή και είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού πελάτη σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ.
 
 
 
 
ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΗ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ.
 
 
 
 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Για οποιαδήποτε απορία ή προβλήματα αντιμετωπίζετε, η τεχνική υποστήριξή μας είναι σε θέση να σας καλύψει πλήρως. Αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα με τηλεφωνική και ιντερνετική υποστήριξη.
 
Περιοχές Εξυπηρέτησης 
ΑΤΤΙΚΗ / ΕΥΒΟΙΑ / ΒΟΙΩΤΙΑ / ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
     
   Κρήτης 5 - Ηλιούπολη
   Αττική
     
   6972105272
   2109710977