2109710977 6972105272 Κρήτης 5 - Ηλιούπολη Αττικής thxanthiotis@gmail.com
hero image
 
ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ
 

 
 
Ξανθιώτης Θεοφάνης
Θέρμανση - Κλιματισμός -  Ηλιακή Ενέργεια
Εξοικονόμηση Ενέργειας - Φωτοβολταϊκά Συστήματα
 
Η εταιρεία μας ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ δραστηριοποιείται από το 1989 με ότι έχει να κάνει τον τομέα του κλιματισμού σε οικίες και επιχειρήσεις, όπως Συστήματα Κλιματισμού Mini VRF, Ημικεντρικό Επαγγελματικό Κλιματισμό και με Κλιματιστικά Μηχανήματα Inverter και αναλαμβάνει την τοποθέτηση, την εγκατάσταση και την συντήρησή τους, έτσι ώστε για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες του κάθε πελάτη.
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
 
 
 
 
Συστήματα Κλιματισμού Mini VRF

 

 

Συστηματα κλιματισμου  VRF - mini VRF- VRV

MITSUBISHI - PANASONIC - TCL - GREE

Tα συστήματα κλιματισμού VRF - mini VRF ( Μεταβλητή Ροή Υγρού ) είναι ιδανικά για να καλύψουν τις ανάγκες κάθε κτιρίου - οικίας, γραφείων, καταστημάτων κ.λ.π και είναι κάτι παραπάνω ικανά να κάνουν το χώρο σας ιδανικό και άνετο. Προσφέρουν την πολυτέλεια της κατανεμημένης ροής αέρα και τον ανεξάρτητο έλεγχο των εσωτερικών μονάδων. Η ευελιξία εγκατάστασης και η μεγάλη ποικιλία σχεδιασμών εσωτερικών μονάδων και χωρητικότητας εξωτερικών μονάδων εξασφαλίζουν λύσεις καλύτερης  αντιστοίχισης κλιματισμού ακόμα και για τις πιο διαφοροποιημένες απαιτήσεις. Τα συστήματα VRF προσφέρουν άνεση, ασφάλεια, αξιοπιστία, ευελιξία και εξοικονόμηση ενέργειας και είναι η ιδανική επιλογή για κλιματισμό υψηλής αισθητικής.

Ακόμα Τα VRF συστήματα παρέχουν:

* Υψηλό  COP 

Η εξοικονόμηση ενέργειας με την τεχνολογία inverter όχι μόνο μειώνει τον λογαριασμό ρεύματος αλλά επίσεις συντελεί σε σημαντικό βαθμό στην προστασία του περιβάλλοντος και του πλανήτη.

** Αθόρυβη Λειτουργία

Τα mini VRF λειτουργούν τόσο ομαλά και αθόρυβα, που κερδίζεται άνεση χωρίς καθόλου ενοχλητικούς θορύβους. Όταν το φορτίο λειτουργίας είναι χαμηλό το σύστημα αυτόματα επιλέγει την λειτουργία χαμηλού θορύβου παρέχοντας λειτουργία και συνθήκες κλιματισμού άνεσης χώρου όπου οι ένοικοι δεν θα αντιληφθούν την λειτουργία του κλιματισμού.

ΣΗΜΕΡΑ τα συστήματα CITY MULTI και Power Multi της MITSUBISHI ELECTRIC είναι η απάντηση για εφαρμογές Υψηλών απαιτήσεων.

Η εταιρεία ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ από το 1989 έχει τοποθετήσει δεκάδες συστήματα VRF και mini VRF σε όλη την ΕΛΛΆΔΑ.

Η ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ διαθέτει την τεχνογνωσία την πείρα και την κατάλληλη τεχνική υποδομή και είναι σε θέση να υποστηρίξει τους πελάτες της άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε γωνία της Αθήνας.

 

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ

Ολοκληρωμένες λύσεις, για τις ανάγκες 

του απλού σπιτιού μέχρι και του μεγαλύτερου κτιρίου

Ημικεντρικό Επαγγελματικό Κλιματισμό

 

 

ΗΜΙΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟΣ

Τα ημικεντρικά επαγγελματικά συστήματα κλιματισμού της ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ καλύπτουν όλες τις επιχειρηματικές ανάγκες και δίνουν λύσεις κλιματισμού που ταιριάζουν απόλυτα στο περιβάλλον κάθε έργου. Μέσα από την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων των κορυφαίων κατασκευαστών όπως ( MITSUBISHI - QUALITAIR - TCL - AUX )  και αυτό γιατί διαθέτουμε το πληρέστερο φάσμα μοντέλων, τεχνογνωσίας, και τεχνικής υποστήριξης στις πιο συμφέρουσες τιμές.

Δημιουργώντας ένα άνετο περιβάλλον, σας προσφέρουμε:

* Ολοκληρωμένες λύσεις με συσκευές τοίχου, δαπέδου ή οροφής, κρυφές ή εμφανείς με μία ή περισσότερες εσωτερικές ή εξωτερικές μονάδες με ταυτόχρονη δυνατότητα ανανέωσης του αέρα.

* Αισθητική και Αθόρυβη λειτουργία

* Οικονομία με εύκολο χειρισμό του συστήματος και τεχνολογικές καινοτομίες που εγγυώνται ένα άνετο και ειδυλλιακό περιβάλλον, οπως παροχή αέρα 3D, κυκλική ροή αέρα, wifi, έλεγχο ημιτονοειδούς κύματος 180.

* Αξιόπιστη εγκατάσταση από έμπειρους τεχνικούς, εγγύηση και τεχνική υποστήριξη αντιπροσωπείας.

Κλιματιστικά Μηχανήματα Inverter

Μήπως κολυμπάτε και εσείς στα βαθιά νερά της επιλογής κλιματιστικού;

Μην πνίγεστε σε μια κουταλιά νερό. Η σιγουριά της υπέροχης MITSUBISHI και της TCL σας προσφέρουν το σωσίβιο. Με 10 χρόνια εγγύηση του ομίλου ΤΟΥΡΝΙΚΙΟΤΗ και με την αξιοπιστία δύο τεχνολογικών κολοσσών δεν θα οδηγηθείτε ποτέ σε περιπέτειες.

Με την αποκλειστικότητα ενός σχεδιασμού που φτάνει στην μεγαλύτερη γκάμα επιλογών και με την αιχμή της τεχνολογίας που προχώρησε τόσο πολύ ώστε να πετύχει την απόλυτη μείωση θορύβου, κορυφαία ενεργειακή απόδοση Α+++ σε όλα τα μοντέλα , με υψηλή αξιοπιστία και αισθητική για όλα τα γούστα. Η λύση είναι MITSUBISHI η TCL. Γιατί το κλιματιστικό σας δεν θα το θέλετε μόνο για να περάσει αυτή η χρονιά.

 

MITSUBISHI ELECTRIC

H MITSUBISHI ELECTRIC είναι απλά η κορυφαία εταιρεία στον Κλιματισμό βραβευμένη το 2018 ως GOOD DESIGN  AWARD με συσκευές που ξεπερνούν κάθε φαντασία σε χρώματα και ελκυστικό σχεδιασμό με βέλτιστη ενεργειακή απόδοση και άνεση λειτουργίας.

* Λαμπερός και πολυτελής σχεδιασμός

* Φίλτρα Plasma Quad Plus

* 3D i - see Sensor

 

 

MITSUBISHI HEAVY INDUSTRIES

Η Mitsubishi Heavy Industries εχει βραβευτεί το 2017 με το βραβείο σχεδιασμού Silver A  για τις μονάδες κλιματισμού Σειράς Diamond που υπερκαλύπτουν πλήρως και όλες τις απαιτήσεις της ευρωπαϊκής αγοράς.

* Εξοικονόμηση ενέργειας

*Αθόρυβη Λειτουργία και Άνεση

*Καθαρός Αέρας

 

 

TCL

H TCL είναι μια ανερχόμενη δύναμη στην πιο γρήγορη αναπτυσσόμενη παγκόσμια οικονομία, έχει παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες, 75000 υπαλλήλους σε 22 εργοστάσια. Στην ΚΙΝΑ τα κλιματιστικά της TCL παρέχουν απόλυτα καθαρή ατμόσφαιρα με την πιο οικονομική λειτουργία και στάνταρ την τεχνολογία Artificial intelligence με Wifi και 4D AirFlow με FreshIN και φυσικά έλεγχο κατανάλωσης Smart Control.

 


Για αυτό και στον κλιματισμό
βεβαιωθείτε ότι έχετε τη σιγουριά..

ΞΑΝΘΙΩΤΗΣ 

Υπερανω Κλίματος - Αθόρυβα

 
 
 
 
Επικοινωνήστε μαζί μας
Για οποιαδήποτε απορία ή προβλήματα αντιμετωπίζετε, η τεχνική υποστήριξή μας είναι σε θέση να σας καλύψει πλήρως. Αναλαμβάνουμε αποστολές σε όλη την Ελλάδα με τηλεφωνική και ιντερνετική υποστήριξη.
 
Περιοχές Εξυπηρέτησης 
ΑΤΤΙΚΗ / ΕΥΒΟΙΑ / ΒΟΙΩΤΙΑ / ΚΥΚΛΑΔΕΣ / ΘΕΣ/ΝΙΚΗ
     
   Κρήτης 5 - Ηλιούπολη
   Αττική
     
   6972105272
   2109710977